Lelieveld

Wij hebben swingtrike door de Peel gedaan waarbij we eerst zijn gaat kanoën, daarna de swingtrike en ook hebben wij geluncht en gedineerd bij de Heeren van Meijel.

De kanotocht is erg mooi en een fijne afstand. Alles verliep goed en we zouden zo nog een keer terug gaan!

De swingtriketocht was fantastisch. Alles werd eerst goed uitgelegd en even oefenen op een parkeerplaats, zodat iedereen zich prettig voelde op de swingtrike. Met GPS een route gevolgd, dit werkte hartstikke goed. Een prachtige route door schitterend gebied. We hebben ons enorm vermaakt en kijken terug op een geweldig leuke ervaring!

Deze dag hebben wij tussendoor gebruik gemaakt van de lunch en achteraf gedineerd. Als allereerst is het eten heerlijk en met aandacht gereserveerd. Het is warm, en kwaliteit is goed. De sfeer van het gebouw is gezellig en knus, ongeacht dat het een grote ruimte is.

Maar wat onze ervaring helemaal bijzonder heeft gemaakt, is het personeel. Betrokken personeel, dat wisten welke activiteiten we hadden gedaan en nog gingen doen. Ze kwamen melden dat zij bijvoorbeeld naar huis gingen en een andere collega het zou overnemen. Gewoon erg attent en de andere collega was ook gelijk op de hoogte van ons programma. Even een gezellig praatje maken, we konden onze tijd nemen en we hebben echt genoten!

Het was een zeer bijzondere ervaring, ook door de geweldige swingtriketocht, maar ook zeker door het personeel van de Heeren van Meijel.

review-main-image