Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Kanotocht

  • 's ochtends en 's middags
  • t/m 35 personen

€46,65 p.p.

10:50 tot 11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00 tot 12:30
Na ontvangst maken we ons op voor een toffe outdoorsensatie: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingrider rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingrider ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.

Verlenging van de Swingtriketocht in de ochtend is mogelijk met 45 minuten: Meerprijs 7 euro p.p.

12:30-14:00

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot ±17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).

Voor groepen van 36 tot 50 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 36 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 50 personen mogelijk

Prijs inclusief volle accu's en verzekering: € 46.65 p.p. (incl btw)

• Bestuurder minimaal 16 jaar
• 1 persoon per swingtrike, 2 personen per kano (op verzoek kunnen we ook een offerte maken op basis van 3 personen per kano).
• Borg a 50,- per swingtrike met een maximum van 250,- per boeking.
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten.

arrangement-main-image