Friesland Campina

Wat een voortreffelijk leuke en gezellige middag en avond hebben wij gisteren beleefd bij jullie in Meijel.... In één woord FANTASTISCH. Niet alleen ik, maar alle andere bestuursleden en partners hebben er van genoten!

De complimenten die ik heb gekregen voor het organiseren van het uitstapje, zijn meer dan verdiend voor jou en je team bij "Nostalgie Eten & Drinken". Een vriendelijke ontvangst, erg relaxt allemaal, fijn dat vooraf in overleg jullie zo flexibel zijn en er vele mogelijkheden zijn w.b.t. de activiteit koppelen aan het eten daarna.

Super lekker gegeten (de 'koeienboeren' hadden volgens mij allemaal het bordje goed leeg gegeten ;-) ) mooi om te lezen op de site, en te zien op de menukaart dat jullie vele plaatselijke producten gebruiken, daar worden wij boeren heel blij van....haha.

Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen (heb via m'n facebook ook al gezegd dat we gisteren genoten hebben!) en weet zeker dat de andere bestuursleden ook terug kijken op een geslaagde dag.... Nogmaals dank, en veel succes met al je andere bezigheden.....en wie weet nog eens tot ziens!

review-main-image