Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike tocht in de Peel

  • 's ochtends en 's middags
  • 1 t/m 30

€34.90 p.p.

In een circa 2,25 uur durende Swingtrike toertocht ontdekt u, aan de hand van de swingtrike-routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige en leerzame tocht door het natuurgebied.

Tijdens de tocht maakt u o.a. kennis met het kanalenstelsel van de Noordervaart, het Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Tegenwoordig vormen ze een prachtig natuurschouwspel en een druk bezochte locatie door sport en hobbyvissers. Naast de kanalen wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden. Kortom: Leuk, gezellig, groen en ook zeker indrukwekkend.

De Swingtrike toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke en ‘groene’ wijze Meijel en de Peelomgeving willen leren kennen. Al dan niet gecombineerd met een lunch, buffet of diner bij De Heere van Meijel, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze Swingtrike toertochten.

De Swingtrike tochten bieden plaats van 1 tot 30 personen. Tot 51 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Starttijden:
- 10:20 uur
- 13:30 uur

Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 16 jaar
- Borg : € 50,- per Swingtrike met een maximum van € 250,00 per boeking
- Overige voorwaarden en huurcontract

Prijs inclusief volle accu's en verzekering: € 34,90 p.p. (incl btw) 

arrangement-main-image