Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Trabant tocht

  • 's ochtends en 's middags
  • t/m 60 personen

€ 69,40 p.p.

10:50-11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)

11:00-12:30
Na ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-13:30
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:30-16:30
Na de unieke ervaring van het rijden op een Swingtrike maken we ons na de lunch op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ of het unieke verhaal van Christiaan Rowwen Hesen nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Leerzaam, actief en gezellig met elkaar!

Wij nodigen u uit om de mooiste verhalen uit het dagboek van Wippe Pier of Christiaan Rowwen Hesen te herbeleven en dat tijdens een vintage Trabant toertocht door het prachtige peelgebied.

Trabant in de Peel: Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam Trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.

Voor groepen van 31 t/m 60 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 31 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, bbq of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 60 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 69,40 p.p. (incl btw)

* Minimale leeftijd voor het rijden van een Swingtrike is 16 jaar
* Minimale leeftijd voor het rijden van een Trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
* Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
* Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image