Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Snorfiets tocht

  • 's ochtends en 's middags
  • t/m 40 personen

€ 55,80 p.p.

10:50-11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, te Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30

Na ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek dagje uit voor iedereen.

12:30-14:20
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:20 tot 16:20
Na de unieke ervaring van het rijden met een Swingtrike maken we ons na de lunch op voor een toertocht met de klassieke snorfiets uit de jaren 60: de TOMOS. Gedurende onze snorfiets toertochten ontdekt u, aan de hand van de snorfietsroutekaart (knooppunten), de mooiste plekjes van Peel & Maas.

Afhankelijk van uw route, maakt u tijdens de tocht o.a. kennis met De Peel en bijbehorende kanalenstelsels (Noordervaart, Neers kanaal, Deurnes kanaal en/of Helenavaart).

De tochten met een duur van minimaal 3 uur leiden u daarnaast ook langs rivier de Maas. Geniet vanaf de oever van de Maas van de prachtige vergezichten en proef de rijke historie van de Maasdorpen, Neer, Kessel en Baarlo.

Naast de Peel, de kanalen en de Maas maakt u tijdens alle routes kennis met de gezellige kerkdorpen van de gemeenten Peel & Maas en/of Leudal.

Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

Verlenging Swingtrike tocht in de ochtend met 45 minuten: Meerprijs 7 euro p.p.
Verlenging snorfietstocht in de middag met 1 uur: Meerprijs 5 euro p.p.


Voor groepen van 25 t/m 48 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 25 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 48 personen mogelijk

arrangement-main-image
arrangement-extra-image