Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Sloepvaren

  • 's ochtends en 's middags
  • 2 t/m 20 personen

€ 47,90 p.p.

Zie, beleef en proef het beste van twee werelden in één gemeente! ’s Ochtends toer je met een Swingtrike door de Peel, daarna een heerlijke lunch en vervolgens lekker genieten op de Limburgse Maas vanuit Kessel.


10:30 tot 11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.


11:00 tot 12:30
Na ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingrider rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingrider ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.

12:30 tot 14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel


14:00 tot 14:30

Op eigen gelegenheid in 18 minuten naar romantisch Maasdorp Kessel.


14:30 tot 16:30

Twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg voor een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijke dag vanKosten:

  • Prijs inclusief volle accu’s en verzekering: vanaf € 47.90 p.p. (incl btw)
  • De huur van een sloep is €120,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van gevraagde aantallen, kunnen wij u de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven.


Voorwaarden:

  • Bestuurder minimaal 16 jaar.
  • Borg a 50,- per swingtrike met een maximum van 250,- per boeking.
  • Borg a 150,- per sloep.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten.
arrangement-main-image