Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Lasergame

  • 's ochtends en 's middags
  • t/m 40 personen

€ 55,80 p.p.

10:50-11:00

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel in Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-14:20

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30-16:30

Na een heerlijke lunch(optioneel) krijgt u deskundige uitleg over het lasergeweer en hoe het spel in zijn werk gaat.

Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.

Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legertruck verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?

Voor groepen vanaf 25 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 25 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met de laser gamen, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine, volle accu en verzekering: € 55,80 p.p. (incl btw)

* Minimale leeftijd voor het rijden van een Swingtrike is 16 jaar
* Minimale leeftijd om deel te namen aan het Laser gamen is 6 jaar.
* Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
* Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image