Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Kerktoren beklimmen

  • 's ochtends en 's middags
  • 20

€41,40 p.p.

10:50-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-13:40
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:40-14:40

Na de unieke ervaring van het rijden op een Swingtrike, staat na de lunch de beklimming van de kerktoren op jullie te wachten. Al vanaf 1955 staat de kathedraal van Meijel op een centrale plek in het dorp. Na de oorlog is er een nieuwe kerk gebouwd. Op het pleintje voor deze Sint Nicolaas kerk liggen nog de hoekstenen van de vorige kerk. De Méélse kerk heeft een prominente plek in ons dorp en groeit in de huidige tijd uit tot een multifunctioneel gebouw, met diverse nevenfuncties. Een gebouw waar niet alleen het geloof wordt gevierd, maar waar ook velen activiteiten in plaats vinden. O.a. een van onze eigen activiteiten www.slagindeschaduw.nl

Het ontwerp van de Heerlense architect Frits Peutz spreekt nog steeds tot de verbeelding, de toren met een lengte van 79,8 meter behoort tot een van de hoogste torens van Nederland. De rijke geschiedenis, het fraaie interieur en het fantastische uitzicht (op 40 meter) maken de beklimming van 204 traptreden in dit unieke gebouw tot een onvergetelijke beleving. Een Peelgeluk ervaring voor jou en M(e)IJ(el) die je niet mag missen!

arrangement-main-image
arrangement-extra-image