Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Golf (pitch & put)

  • 's ochtends en 's middags
  • 10 t/m 50 personen

€ 54,90 p.p.

10:50 - 11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00 - 12:30
Na ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingtrike ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.

Verlenging van de Swingtriketocht in de ochtend is mogelijk met 45 minuten: Meerprijs 7 euro p.p.

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Kapèlkeshof dat 6,3 km verderop is gelegen in Grashoek. Na een korte golfclinic mag u ook daadwerkelijk de golfbaan op. U gaat over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. Het golfspel wordt in teamverband gespeeld, de hole is het eindpunt en het team met het minst aantal slagen in de winnaar! (duur ± 2,5 uur)

Voor groepen van 36 tot 50 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 36 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 50 personen mogelijk

Prijs inclusief volle accu's en verzekering: € 54,90 p.p. (incl btw)

arrangement-main-image