Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Fatmax tocht

  • 's ochtends en 's middags
  • t/m 30 personen

€ 62,80 p.p.

10:50-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Swingtrike.

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30

Na ontvangst en uitleg van een van onze medewerkers gaat u op pad met de Swingtrike. Gedurende 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.
Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-14:30
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot 17:00
Na de unieke ervaring van het rijden op een Swingtrike staat na de lunch een andere outdoor sensatie van Nederland voor u klaar: crossen dwars door de Peel op de Fatmax! Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o. (uiteraard een geheel andere route dan vanmorgen).

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!


Voor groepen van 16 t/m 30 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 16 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

• Minimale leeftijd voor het rijden van een Swingtrike is 16 jaar
• Minimale leeftijd voor het rijden van een Fatmax is 16 jaar.
• Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Prijs inclusief volle accu's en verzekering: € 62,80 p.p. (incl btw)


arrangement-main-image