Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & Escaperoom op Wielen

  • 's ochtends en 's middags
  • 4 t/m 56 personen

€49,40 p.p.

10:50-11:00

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30 - 14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 - 16:30 uur
Bij aanvang ontvangt de groep een informatiemap, een bakfiets en gewone fietsen waar het avontuur start. In de informatiemap staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn.

Escaperoom op Wielen – De Woedende Wachters is het innovatieve vervolg op het succes van Escape Rooms. Actief bezig zijn met lichaam en geest is het uitgangspunt. Samenwerken, vermaak en uitdaging voer de boventoon. Maar in plaats van opgesloten in een kamer, ga je met Escaperoom op Wielen als team van vrienden, familie of collega’s erop uit.

Tijdens een interactieve fietstocht in een speciaal ontworpen bakfiets maken spelers op een unieke en vermakelijke wijze kennis met de omgeving. In deze bakfiets zitten zes kokers die op bepaalde punten open gaan. In iedere koker, ook wel een tijdscapsule genoemd, zit een uitdagende missie. Al puzzelend ontvouwt zich de nog onbekende route en ontdekken deelnemers bijzondere verhalen van de woedende wachters.

Los jij alle missie’s op en kom je erachter wie de verrader is onder de wachters?


Voor groepen van 15 t/m 28 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 15 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.Prijs v.a. 16 jaar is incl. volle accu en verzekering: €49,40 p.p. (incl. btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Swingtrike is 16 jaar.
• Woedende Wachters is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide
• Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


arrangement-main-image