Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & E-chopper tocht

  • 's ochtends en 's middags
  • t/m 40 personen

€ 62,80 p.p.

10:50-11:00

Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel in Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-14:20
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:20-16:50
Na een heerlijke lunch(optioneel) krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u als echte stoere (groene) biker op pad met onze E-Chopper, een uniek nieuw voertuig in Nederland. Deze groene chopper met zijn brede banden en hoog stuur doet niet onder voor zijn grote ‘echte’ broers. Bij een echte biker hoort natuurlijk ook een heus hesje wat met je groep kunt dragen, deze vullen we nog aan met stoere bandanas en u bent klaar om de motoren te starten! De E-Chopper rijdt 25 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 30 km. De route die we voor u uit hebben gezet brengt u langs allerlei mooie plekken in onze Peel.

Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine, volle accu en verzekering: € 62,80 p.p. (incl btw)

* Minimale leeftijd voor het rijden van een Swingtrike is 16 jaar
* Minimale leeftijd voor het rijden op een E-Chopper is 16 jaar en in het bezit van een geldig brommercertificaat of Rijbewijs B.
* Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
* Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image