Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Swingtrike & De Wie Wat Wandelquiz

  • 's ochtends en 's middags
  • 4 t/m 60 personen

€ 47.40

Vanaf 1 april beschikbaar!

10:50-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 6.00 p.p.

11:00-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoor sensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30 - 14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 - 15:40 uur

De groep die als eerste 100 punten heeft binnen 100 minuten speeltijd, wint het spel! Lukt het geen enkel team? Dan wint het team dat het meest in de buurt van de 100 punten komt.
De antwoorden leveren plus- of minpunten op. en op die manier kun je 100 punten verzamelen. Maar pas op! Er zijn ook bommen verstopt. En houd de andere groepen in te gaten. Hoeveel punten zouden zij al hebben?
De vragen zijn te vinden bij 42 waypoints (in de omgeving van De Heere van Meijel) die je zelf gaat opsporen met een mobiele telefoon. Er zijn 9 categorieën vragen, dus bepaal zelf je route aan de hand van vragen die jouw voorkeur hebben.
Nadat je de totale groep hebt onderverdeeld in groepjes van 5 personen, ga je per team je eigen weg op zoek naar plekken waar punten te verdienen zijn. Punten zijn te verdienen door het beantwoorden van vragen en het oplossen van creatieve puzzels/raadsels.
Probeer binnen 100 minuten exact 100 punten te scoren door een interactieve wandeling in de omgeving van Meijel.
Een top activiteit voor collega’s, vriendengroepen, families etc. Het doel van dit spel is even simpel als uitdagend!
De wie-wat-wandelquiz is een pubquiz, maar dan in de buitenlucht.


Voor groepen van 30 t/m 60 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 60 personen mogelijk


Kosten:

V.a. 16 jaar: prijs inclusief volle accu en verzekering: € 47,40 p.p. (incl btw)
Voorwaarden:

- Minimale leeftijd voor het rijden op een Swingtrike is 16 jaar.
- Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,- per boeking.
- De Wie Wat Wandelquiz is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten.

arrangement-main-image