e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike en suppen

Swingtrike en suppenAantal personen: tot 20 personen
Tijdsindicatie: 10:30 tot 17:00
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:30 tot 11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 5.50 p.p.

11:00 tot 12:30
Na ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingrider rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingrider ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.


Verlenging van de Swingtriketocht in de ochtend is mogelijk met 45 minuten: Meerprijs 7 euro p.p.

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot ±17:00

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar What'Sup Outdoor (Heldensedijk 35) dat 3km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk suppen! Ervaar een ± 2,5 uur durende Suptocht over het kanaal van Deurne. Sup onder meerdere bruggetjes door en geniet van de ongerepte natuur van Peel en Maas. Onderweg kunt u midden in het bos pauzeren en genieten van een meegeleverd koud drankje. 


Maatwerk voor groepen groter dan 20 personen mogelijk


Prijs inclusief volle accu's en verzekering: € 47.50 p.p. (incl btw)


• Bestuurder minimaal 16 jaar
• Borg a 50,- per swingtrike met een maximum van 250,- per boeking.
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Terug Reserveer