e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike en High Bier Bottle Share

Swingtrike en High Bier Bottle ShareAantal personen: 2 t/m 35
Tijdsindicatie: 13:00 tot 18:00
Beschikbare periode: Maart t/m November

13:30-14:00 
Ontvangst met koffie/thee en gebak bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)

14:00-15:30
Na ontvangst met koffie/thee en gebak maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en meteen volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een unieke activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingtrike ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.

15:30-18:00 uur
Met gepaste trots presenteert De Heere van Meijel de High Bier Bottle Share; de mannelijke en stoere tegenhanger van de High Tea. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door in de kroeg, proef onze speciaal bieren en geniet van enkele heerlijke hapjes.

De High Bier bestaat uit:

Speciaal bier proeven
Gaat een gewoon glaasje bier wel eens vervelen? Proef dan eens één van speciaalbieren die bij De Heere van Meijel te krijgen zijn. Tijdens dit dagdeel proeft u een selectie van zes bieren met drie bijpassende hapjes. De samenstelling van het biermenu zal per seizoen wisselen.

Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes

Prijs inclusief koffie & gebak: 50,00 p.p. (incl. btw)

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkleinde Mini High Bier Bottle Share. Hierbij serveren we 4 speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De kosten van dit arrangement bedragen dan 42,50 euro p.p. De verkorte High Bier Bottle Share duurt ongeveer 1 uur. 

Terug Reserveer