e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike & Escape room

Swingtrike & Escape roomAantal personen: vanaf 4
Tijdsindicatie: 10:30 tot 16:00
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:30-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen met koffie/thee en gebak.

11:00-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-13:40
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:40-16:40

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Groepsuitje Limburg in Ospel dat 10 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een uitdagende activiteit, namelijk een escaperoom! Durven jullie de uitdaging aan? Je hebt 60 minuten en ontsnappen is de uitdaging bij Escape Room Limburg! Kies zelf je thema, verplaats je in de rol van een detective, laat je onderdompelen in de mythes van het oude Egypte, beleef een Night at the Museum, ontdek het Wilde Westen of breng een uniek bezoekje aan de chocoladefabriek!

*Een gezelschap met kinderen? Geen probleem, wij kunnen de kamers aanpassen zodat ze zowel voor de ouders als voor de kinderen een leuke uitdaging zijn.

*minimaal vanaf 4 personen

*tijdig reserveren i.v.m. beschikbaarheid

Maatwerk voor groepen groter dan 24 personen mogelijk.


Prijs inclusief koffie & gebak, volle accu en verzekering: € 47,50 p.p. (incl btw)

  • Minimale leeftijd voor het rijden van een Swingtrike is 16 jaar
  • Escape room minimaal vanaf 4 personen
  • Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten
Terug Reserveer